Guia de cap de setmana a Japó

El primer dia, començaràs la teva visita al Temple de Sensoji a Tòquio, un dels més importants del país. Passeja per la bulliciosa carrer comercial de Nakamise i dirigeix-te al barri de Ginza, conegut per les seves botigues de luxe i grans magatzems. Dina en un restaurant tradicional japonès i, a la tarda, visita el Palau Imperial i els seus jardins. Acaba el dia contemplant la posta de sol des de la Torre de Tòquio.



El segon dia, viatjaràs en tren bala Shinkansen a Kyoto. Visita el Temple de Kinkakuji, també conegut com el Pavelló Daurat, i passeja pel pintoresc bosc de bambú d'Arashiyama. Dina en un restaurant de cuina tradicional i, a la tarda, visita el Temple de Kiyomizudera, on podràs gaudir de magnífiques vistes. Acaba el dia passejant pel barri de Gion, famós per les seves geishes.



Per al tercer dia, comença la jornada visitant el Santuari de Fushimi Inari, conegut per les seves impressionants torii (portes) taronges. A continuació, explora el Castell de Nijo i els seus jardins i dina en un restaurant de sushi. Finalitza la teva estada al Temple de Tenryuji, on podràs contemplar els seus jardins zen, abans de tornar a Tòquio.





Comentaris

Entrades populars